Egy nőnek soha nem lehet elég kiegészítője. Ráadásul én mindig azt vallottam, hogy a “kiegészítő” címszó alá nem csak az ékszerek és egyéb díszítőeszközök férnek be. Hanem bizony a táskák és a pénztárcák is. Hiszen egy jól megválasztott női táska, és egy hozzá tökéletesen passzoló női pénztárca igazán méltó megkoronázása lehet egy jó szettnek.

Nemrég elutaztunk pár napra az egyik kedvenc szállodánkba egy kis kikapcsolódásra, mivel nagyon ránk fért már a pihenés. Amikor a hotelben elő kellett venni a személyi igazolványomat, akkor láttam, hogy a magammal hozott tárcám bizony elég viseltes. Ez pedig egyértelműen azt jelentette, hogy jöhet a pénztárcavásárlás.

A hotel kényelmes wellnessrészlegén ücsörögve a telefonomon kezdtem ihletet gyűjteni ahhoz, hogy milyen tárcát is vásároljak. Eközben találtam rá az Annatáska webáruházra, ami első látásra lenyűgözött.

Az Annatáska egy igazán elegáns webáruház

Az annataska.hu webcímen elérhető Annatáska webáruház egy igazán elegáns, a netes vásárlást csodás élménnyé varázsoló online üzlet. Színei, a főoldal ízlésesen elrendezett termékajánlói és tovább mutató linkjei, valamint a különböző szövegekhez választott betűtípusok finom és nőies hatást eredményeznek. A hangulat pedig szerintem bárkit azonnal levesz a lábáról.

A gyönyörű kinézet mellett az Annatáska weboldala hihetetlenül felhasználóbarát, átlátható, gyorsan és egyszerűen használható weboldal. A főoldalról többféle szempont szerint keresve juthatunk az egyes aloldalakra. Rászűrhetünk a márkára, a nemre, a táska típusára, és arra is, hogy esetleg inkább pénztárcát vagy övet vennénk-e táska helyett. A jól felépített weboldalnak köszönhetően az annataska.hu-n a vásárlás valódi élménytúrává válik.

Az oldalon kapható termékek pedig csak fokozzák a nagyszerű élményt. Ugyanis az annataska.hu kizárólag márkás termékeket forgalmaz, amelyek kiváló gyártóktól származnak. A termékek online megismerését jó minőségű, belső elrendezést is mutató képek, valamint minden fontosabb adatot tartalmazó termékleírások segítik.

Ha kiváló minőségű női pénztárca kell, itt a helyed

Korábban már utaltam rá, hogy bár az annataska.hu elsősorban táskákat árusító webshop, termékkínálatukban további termékek is szerepelnek. A termékek között bő választékban szerepel férfi- és női pénztárca, valamint övek közül is válogathatunk.

A többi termékhez hasonlóan az annataska.hu női pénztárca kínálata is minőségi darabokból áll. A tárcák között többféle stílus kedvelői is megtalálhatják a nekik megfelelő darabot. A pénztárcák között van kisebb és nagyobb méretű. Elegáns és bohém stílusú. Színes és kevésbé színes. Egyszerű és mintás. Szóval tulajdonképpen minden, amit csak el lehet képzelni.

A házhoz szállításban is abszolút figyelmesek

Ha sikeresen kiválasztottuk és megrendeltük a terméket vagy termékeket, amelyekbe beleszerettünk, következhet a szállítás. Az annataska.hu esetében nem csak a termékek kapcsán beszélhetünk kiváló árakról, hanem bizony a szállítási költségre vonatkozóan is. Ez ugyanis egységesen, minden rendelés esetében mindössze 1000 forint. Ráadásul ha vásárlásunk végösszege több, mint 15.000 (ez egy ilyen kaliberű áruházban valószínűleg gyorsan összejön), akkor díjtalan.

Az annataska.hu csapata ráadásul nem csak a termékek sokszínűségében, hanem a lehetséges szállítási módokban is mindenkire gondol: a sima házhoz szállítás mellett ugyanis csomagpontra történő szállítást is kérhetünk.

Tökéletes táskát, pénztárcát vagy övet keresel? Az én tippem az annataska.hu!

Ezen kívül pedig fontos, hogy az Annatáska weblapjának felkeresése nem csak akkor ajánlott, ha táskát, pénztárcát vagy övet vennél. Hanem akkor is, ha csak nézelődnél egy kicsit kikapcsolódásként.