Jó néha kimozdulni otthonról, pihenni egy-két napot, vagy lehetőség szerint egy-két hetet. Nemrégiben a férjemmel mi is útra keltünk és felkerestünk egy nemrégiben nyílt kis szállodát a hegyek között. Nem csalódtunk, sőt, már tervezzük, hogy újra visszatérünk.

Nagyon barátságos hangulat fogadott bennünket és a tulajdonosokkal is összebarátkoztunk. Olyannyira, hogy még a konyhát is megmutatták nekünk. Csak ámultunk és bámultunk, hogy milyen sokféle eszköz, berendezés segíti a mindennapi munkát és hogy az egész mennyire profi.

Dealer – Gastro & Ice Dealer – ez volt a válasz a ki nem mondott kérdésre. Egy hely, ahol minden megtalálható, amire csak szükség lehet az étterem konyhájában. Sőt, még ennél is több. Dealer – Gastro & Ice Dealer – mi is megnéztük a honlapot, ahol professzionális berendezéseket kínálnak jelenlegi és jövőbeni gasztronómiai vállalkozásoknak.

Dealer – Gastro & Ice Dealer – felsorolni is nehéz, hogy mi mindent is kínálnak. Csomagolástechnikai eszközöket, előkészítő gépeket, fagylaltgépeket, húsipari gépeket, a hűtés-fagyasztás eszközeit. Italkészítőket, a mosogatás, sütés-főzés berendezéseit és sütőipari gépeket egyaránt.

Mivel az egyik barátnőm fagyizó nyitásán töri a fejét, át is küldtem neki a linket, hogy nézze meg a fagyigépeket. Elsőre nem is gondolnánk ugyanis, hogy mennyi mindenre van szükség egy fagyizóban. És ha már egy fagyizóban, akkor vajon mit szóljunk a cukrászdákhoz vagy éttermekhez? Bele se tudunk képzelni, hogy milyen sokféle eszköz kell.

Ha már a fagyizóknál járunk, akkor kezdjük is a fagyis tégelyekkel, melyeknek rozsdamentesnek kell lenniük. aztán a fagyis kanálmosó, mellyel higiénikusan és gazdaságos vízfogyasztás mellett tudjuk elmosni a fagyiskanalat. Nyilván elengedhetetlen a fagyis vitrin. Dealer – Gastro & Ice Dealer – az rdealer.hu kínálatában ebből is többfélét találunk. Olyan fagylaltpultokat, sütis vitrineket és egyéb vendéglátóipari berendezéseket, melyek modern megjelenésűek és a legújabb technológiákat alkalmazzák.

Nem szabad megfeledkezni a fagylalt fagyasztóról sem, itt is találkozunk már az intelligens technológiával, ami eldönti, hogy mi a legjobb a krém, a fagyi számára. Automatikusan felismeri ugyanis a keverék típusát és mennyiségét, és automatikusan kiválasztja, hogy milyen módon és mennyire hűtse, fagyassza le. Persze az egész mit sem ér egy profi fagylaltfőző nélkül. Ez az alap, a kulcs, a megfelelő gép és a kiváló alapanyagok ahhoz, hogy tökéletes fagylaltot készítsünk. Megbízható, könnyen használható és hatékonya, gyorsan működő gépeket találunk az rdealer.hu kínálatában.

A fagyik mellett a nyár másik nagy kedvence a jégkása. A jégkása készítésnek is megvannak a maga fortélyai, itt is elengedhetetlen a jó minőségű alapanyag és a kiváló teljesítményű és minőségű gép, ami finom, homogén jégkását készít még a legnagyobb melegben is. A fagyit nemcsak pultból, hanem gépből is kérhetjük. Sokan még ma is a csavart, gépi fagyi mellé teszik a voksukat. Talán nosztalgiából, ki tudja. Ilyen gépeket is találunk, sőt, a fagyigép akár 60 kg fagyit is ki tud adagolni óránként, ami azért igazán nagy teljesítmény.

A kínálatban tehát mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet. Örömmel küldtem el a barátnőmnek az rdealer.hu linkjét, amit hálásan meg is köszönt. Egy helyen megtalált minden szükséges dolgot.

Mi pedig ismét jól éreztük magunkat vidéket, mint minden alkalommal. Ráadásul hasznos is volt ez a kirándulás, már csak ebből a szempontból is.