A legutóbbi hosszú hétvégén elugrottunk a párommal a kedvenc hotelünkbe egy kis kikapcsolódásra. Mindkettőnknek elég mozgalmasra sikeredett az ősz eleje, így jól esett végre egy kis pihenés. Nekem azonban gondolnom kellett a téli ruhatáram felújítására is. Például februárban megváltam hosszú ideig szolgáló, de már eléggé rongyos csizmámtól, így mindenképp szükségem lesz egy új darabra. Az egyik barátnőm még az utazás előtt azt ajánlotta, keressek rá erre: Női csizma webáruház | cipomarket.hu.

Mivel olyan csajról beszélünk, aki cipővásárláshoz kapcsolódó témákban abszolút otthon van, úgy döntöttem, a pihenés alatt mindenképpen rákeresek az általa ajánlott weboldalra.

Női csizma webáruház | cipomarket.hu

A cipomarket.hu – ez a nevéből is könnyen kitalálható – egy főképp cipők forgalmazásával foglalkozó internetes áruház. De a lépők mellett vásárolhatunk itt remek táskákat is.

Mivel én elsősorban azért kerestem fel az oldalt, mert jönnek a hideg napok, a csizmáknak néztem utána. Azonban nem tudom nem megemlíteni, hogy a kínálattól teljesen függetlenül mennyire király webes áruházról is van itt szó.

A cipomarket.hu oldala abszolút, minden szempontból profi. Könnyű rajta tájékozódni, hamar meg lehet találni azokat a termékeket, amelyek érdekelnek minket, és a vásárlás is nagyon könnyű. Még olyan gyakran kényelmetlenséget okozó vásárlási feladat ellenére is, mint a cipővásárlás.

Az oldalon való vásárlást nem csak az teszi könnyűvé, hogy a különböző kereső- és szűrőlehetőségeknek köszönhetően részletekbe menően le tudjuk szűkíteni a találatokat kizárólag olyan színű, márkájú, árú stb. termékekre, amelyek aktuálisan érdekelnek minket. Hanem például az is, hogy az oldalon pontos, márkákra lebontott mérettáblázatokat is találhatunk, melyeknek köszönhetően nem kell félnünk attól, hogy a megrendelt cipő esetleg a kiválasztott méret ellenére is túl kicsi vagy túl nagy lesz.

Itt nem számít, milyen stílust kedvelsz

Női csizma webáruház | cipomarket.hu

Amikor először kerestem rá arra, hogy Női csizma webáruház | cipomarket.hu, a legelső dolog amit megláttam az volt, hogy ebben a webáruházban az sem számít, hogy milyen stílust kedvelsz. Ugyanis itt garantáltan találsz majd az ízlésednek megfelelő lábbelit. Az oldalon kapható női csizmákat megnézve például könnyen megállapítható, hogy itt akkor is találsz magadnak csizmát, ha a klasszikusabb, elegánsabb vonalat kedveled, de akkor is, ha sportos lelkületű csaj vagy. És akkor is van miből választanod, ha a hosszú szárú darabokat kedveled, de akkor sem kell félned, ha a rövid szár a favoritod. És még sorolhatnám.

Amit még fontos megemlíteni a cipomarkettel kapcsolatban az az, hogy itt csak és kizárólag olyan gyártók termékeit találhatod meg, akik garantálják a hosszan tartó, prémium minőséget. A márkák miatt mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod ahhoz, hogy itt vásárolhass, de cserébe szuper és minőségű cipővel lesz gazdagabb a ruhatárad.

Az oldallal az egyetlen probléma szerintem csak az lehet, hogy a nagy választék miatt nem tudsz dönteni. Velem is ez történt, úgyhogy be is fejezem a szövegelést, és megyek válogatni… Nehogy aztán vége legyen a télnek, mire kiválasztottam az új csizmám! 😀