A mai világban már nagyon könnyen tudunk szállást találni. Az egyik barátomék is éppen egy utazást terveztek és azt mondták nekem, hogy általában mindig nagyon olcsón meg tudják úszni az egészet. Ezzel szemben van egy másik baráti páros, akik bármilyen útra mennek el, mindig rengeteg pénzt raknak félre, és el is költik hamar. A különbség kettejük között nem csupán az, hogy más igényeik vannak, hanem az is, hogy miként állnak hozzá az utazáshoz.

Sokaknak az utazás azt jelenti, hogy mindent megkap az ember, ami idáig hiányzott az életéből. Ha azonban valaki alapból sem szeretné, hogy luxus legyen az élete, azok le tudnak mondani ezekről a dolgokról könnyedén. Ráadásul ők azt is érzik, hogy az utazás nem a szállásról szól feltétlenül, hanem az új élményekről, amelyeket az út során szerzünk.

Mikor belekezdtem a kertem gondozásába, nekem sem az volt az elsődleges célom, hogy enyém legyen a legszebb kert. Mégis, a Gazdabolt segítségével képes voltam elérni azt, hogy minden tavasszal gyönyörű virágok nőjenek, amelyek csodájára az egész szomszédság járt. Elsősorban a rosafert műtrágya terméknek köszönhettem ezt a sikert. De mégis mi ez a Gazdabolt, hogyan találtam rá, és miért voltam ennyire megelégedve azzal a szolgáltatással, amit nyújtottak?

Elsőként azt kell felhoznom, hogy mikor a rosafert műtrágya kapcsán egy online boltot kerestem, őket adta ki elsőnek. Ez alapjában nem jelent túl sokat, mégis, örültem, hogy nem kellett a keresőben oldalakon át pörgetnem, hogy rájuk tudjak találni. Mikor rákattintottam a rosafert műtrágya kiírásra, egy kedves, zöld, aranyos oldal fogadott. A design mind azt súgta, hogy a készítők pontosan tudják, hogy milyen hangulatot kell megidézni ahhoz, hogy becsalogassák vele a hobbi és komoly kertészeket. Nekem nagyon tetszett, hogy ilyen üdítő volt ez a kis hely. Ezt pedig azzal tudták fokozni, hogy a kezelhetőség is nagyon egyszerű volt.

Mivel a rosafert műtrágya kulcsszó kapcsán érkeztem hozzájuk, ezért elsődleges célom az volt, hogy megtaláljam azt a kategóriát, ami ezt a terméket tartalmazza. A kategóriák rendszere szerencsére egyáltalán nem hasonlít ahhoz, amit hagyományos boltokban megszokhattunk. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van egy olyan élménye már, mikor valamit nagyon keresett és nem tudta megtalálni, mert annyira rosszul voltak felcímkézve a részlegek. Itt azonban pár kattintás és a rosafert műtrágya mellett a teljes trágyaválasztékot át tudjuk tekinteni.

Ez számomra nagyon kényelmes volt, mert így elfelejthettem a bolti keresgélést és az eladók kérdezgetését. Utóbbi volt talán a legnagyobb szempont, amiért úgy gondoltam, hogy a Gazdabolt egy fantasztikus hely lehet a feltörekvő kertészeknek. Nem kell attól félni, hogy egy bizonyos termékről nem tudunk rendesen informálódni. Szerves- és műtrágya Jó Áron kapható itt, ami nekem az egyik leglényegesebb szempont! Ez számomra kifejezetten pozitív volt és hamarabb el tudtam dönteni, hogy az adott műtrágya tényleg megfelel az igényeimnek.

Végül már csak egy utolsó lépés volt hátra: a rendelés. Sokaknak ez szokott a legijesztőbb része lenni az online vásárlásnak. Biztosíthatok azonban mindenkit, hogy a Gazdabolt oldaláról a legkönnyebb dolog rendelni. Csak be kell dobálni a kosárba a megvásárolni kívánt dolgokat. Megadjuk a szállítási adatainkat és kiválasztjuk, hogy miként szeretnénk fizetni. Ennyi az egész és már kész is vagyunk.