Néhány éve lettem tulajdonosa egy Hotelnek Budapest közelében, amit nagyon szeretek, szép környéken van, nagy a lehetőség a bevételre, főleg a nyári időszakban. Elsősorban az én feladatom a szálloda vezetése, de néha rábízom az egyik barátomra, akit már gyerekkorom óta ismerek, néha pedig ha úgy tűnik, hogy nem lesz semmi váratlan esemény, akkor távolról igyekszem irányítani a dolgokat, ha nem tartózkodom ott. Idén nyáron úgy döntöttem, hogy augusztus végén egy hetet eltöltök külföldön a családommal, mivel már szezonvége volt, nem gondoltam, hogy rá kéne bízni bárkire is, a személyzet tudja a dolgát.

Víz Gáz Fűtés Szerelő 24

Azonban ami elromolhat az el is romlik, ahogy szokás mondani és persze most be is következett egy probléma, amelyet valamilyen oknál fogva a személyzet nem tudott jól lereagálni. Történt ugyanis, hogy eldugult az egyik szoba WC-je, igazából már nem az első eset, de ezt édesapukám orvosolni szokta, azonban most a szüleim is jöttek velünk nyaralni. Így hát a nyaralásom arról szólt, hogy kerestem gyorsan valakit, aki meg tudja javítani. Egyik családtagomnak eszébe jutott, hogy találkozott egy hirdetéssel, melynek szövegében a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 szavak szerepeltek. Mivel gondoltam, hogy a 24 az azt jelentheti, hogy akár 24 órán belül megjavítják, ezért be is írtam a keresőbe, hogy Víz Gáz Fűtés Szerelő 24, erre pedig megtaláltam a vizgazfutesszerelo24.hu, ahol valóban akár 1 órán belüli kiszállást ígérnek és WC dugulás elhárítását is vállalják. Nagyon örültem, hogy ilyen gyorsan találtam valakit a neten, de gyorsan még átolvastam mit érdemes tudni róluk. Nagyon szimpatikus, hogy vízszerelő szakemberek dolgoznak ennél a cégnél és nem önként jelentkező szerelők, mert édesapámra rá merem bízni a szerelést, de másra nem akinek nincs papírja a képesítésről. Nem utolsósorban az is fontos volt, hogy Budapest környékére is kijöjjenek.

Mielőtt felhívtam volna a vízszerelőket, gyorsan kikérdeztem a hotelben lévőket, hogy pontosan írják le mit látnak. Sajnos a víz teljesen ellepte a helyiséget, de ahogy olvastam a vizgazfutesszerelo24.hu oldalán ez sajnos előfordulhat, mivel elzáródás keletkezett a csőben, amin lemenne a víz. Ugyan nem tudjuk biztosan mi okozhatta most a dugulást, de néha mi is érdekes dolgokkal találkozunk a szállodában, amelyeket a honlapon is leírnak, szóval akár kerülhetett bele tampon, pelenka, óvszer stb. Nem is tudom néha mit gondolnak a szállóvendégek, hogy beledobják ezeket a dolgokat.

Szóval felhívtam a vízszerelőket, akik készségesen próbáltak segíteni, kikérdeztek mi lehet a probléma, de távolról nehéz volt mindent elmondani, csak arra tudtam hivatkozni, amit nekem is elmondtak a többiek. A telefon másik végén megígérték, hogy 1 órán belül kint vannak a helyszínen és megoldják a WC dugulását.

Miután végeztek a szakemberek a melóval, a többiek hívtak is, hogy sikerült megoldani a gondot, és nagyon dicsérték a szakképzett szerelőket. Felhívtam a vízszerelőket, hogy megköszönjem a munkájukat, ők pedig mondták, ha bármi van szóljak, állnak rendelkezésre. Mióta elhárították a dugulást, azóta eltelt 3 hónap és azóta sem volt újabb duguláselhárításra szükség. A nyaralásunk ettől függetlenül szuperül alakult, ezért is hálás vagyok a vizgazfutesszerelo24.hu szakembereinek.