Másmilyen a szabadságolás, ha saját kis cége van az embernek! Amikor alkalmazott voltam, alig vártam, hogy mehessek pihenni és vissza se néztem. Mióta azonban a magam ura vagyok, mert saját cégem van, a pihenés alatt is dolgoznék, mert aggódom a cég jövőjéért, a megélhetésért.

Szándékosan nem hangsúlyozom milyen vonalon utazik a cégünk termékértékesítésben, mert a Keresőben Első nevű szolgálató, és weboldal készítéssel foglalkozó, valamint a netes marketing minden területét tevékenységében érintő társaság bármilyen webes boltot, vagy szolgáltatást nyújtó kis céget segíthet ügyfelekhez jutni. Nem érdekes, hogy mi a ti kínálati orientációtok. Így most én is nyugodtan pihenek a szállodában, gondolok a délutáni wellnessezésre, mert a keresobenelso.hu, akiktől az említett szolgáltatások közül vettem igénybe többet is, gondoskodott róla, hogy a weboldalunk akkor is generálja a forgalmat és a bevételt, mikor én tartósan nem tudok figyelni.

Pontosabban nem a weboldal maga generál csak forgalmat önmaga számára, ez egy kicsit bonyolultabb, de be is teszek ide egy linket: Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban! Ezen láthatjátok, mit jelent a keresőoptimalizálás, miért fontos a jó weboldal, ami produktív is, nem csak szép, és bármit elolvashattok a továbbiakról, amik a siteunk neten való megtalálhatóságát befolyásolják. Megérthetitek annak a módját, hogyan lehet az informatikai hátteret átlátva is a szolgálatunkba állítani mindent, aminek okán elérhető, hogy így, passzívan is legyen módja, még a saját szabadságolásunk alatt is bevételgenerálásnak. A céges weboldalnak köszönhetően, és ez nem (kizárólag) az alkalmazottakon fog így múlni. Ki tudja hány rendelés jön a netes shopunkba ezekben a percekben is? Míg régen én magam jártam el hirdetni, népszerűsíteni a termékeinket… Ennek a túlnyomó részét spórolta meg nekem végül a Keresőben Első!

Nagyon hívogató volt ez a szlogen önmagában: Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban! Ha mostanra már a fenti linkre kattintottatok, láthattátok hogyan válhat a Google keresőmotorok számára értékes találattá a weboldalunk. Aminek eredményeképpen a konkurens, ugyanolyan tematikán belül hirdető cégek elé kerülhetünk, mikor hasonló szolgáltatás után kutatnak a potenciális vevők.

Tetszik már eleve, amit a bevezetőben írnak: Prémium minőségű keresőoptimalizálás Neked, és csakis Neked. Már ebből is éreztem, itt tényleg arról van szó, hogy különböző piaci területeket érintően is, mindenki számára működhet egy általános recept. Úgy értem persze, bármit is áruljon, bármiféle szolgáltatást is nyújtson, aki így boldogulna. A keresobenelso.hu-n sorolt “receptek” jók lehetnek kicsiktől a nagyokig mindenkinek. Hiszen egyre inkább online felületekre helyeződik át a hangsúly, mindenben. Szóval erre mindenkinek szüksége van, hogy lehetőleg a legeslegjobban csinálja, amit csinál!

Kulcsszavakra kell fókuszálni, releváns szövegekben kell azokat szerepeltetni, melyek mind-mind a szolgáltatásunk megismertetésére is alkalmasak. Ha bízunk benne, hogy tényleg odatalálnak az érdeklődőnk hozzánk, meg kell nyernünk a lelkesedésüket a weboldalunkon tartva őket. Szükségünk lesz jó tárhelybiztosítóra is ehhez, és ott van még a linképítés! Ez egy külön fülön szerepel a Keresőben Első oldalán, de kiválóan kiegészíti az eddigieket, egy még hatásosabb ugródeszkát biztosítva. Hivatkozásokkal kell tele legyen az internet, melyek hozzánk vezetnek el végül, de a Google számára is hasznos szövegekben szerepelnek. Mert nem minden a mennyiség. Minőségi szövegekre lesz szükség!

Csináltathatunk még konkurenciaelemzést a saját területünkön (bizonyos szolgáltatásokhoz ez kifejezetten elengedhetetlen), de átgondolhatjuk, újragondolhatjuk a logónkat, és így az át is tervezhető, igény szerint, továbbá írnak még a keresobenelso.hu-n komplex arculattervezésről, kiadványkészítésről cégünk számára és még hosszan sorolhatnám. Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban! – ezt a szlogent ízlelgessük és fontoljuk meg, mennyi lehetőség rejlik az általam ajánlott netes cég szolgáltatásaiban, hiszen ma már ez a módi: ha valaki szeretne valamit, rákeres a neten!… Ne maradjunk le egy ilyen lehetőségről, hogy egy profi társaság segítsen nekünk ezen a ponton előre jutni, mert meg kell előzni a konkurenciát! Ha egy területen mi lépünk leghamarabb, az a legokosabb.

Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban!