Végre hosszúhétvége, ideje a jól megérdemelt pihenésnek! A szűk családdal plusz a nagyival megyünk pihenni egy csendes hotelbe. Nagymamámmal nagyon jó kapcsolatot ápolunk, mindig mondja, hogy én vagyok a kedvenc unokája. Pedig nem teszek egyebet, csak végighallgatom a történeteit, úgy hogy megpróbálom belegondolni magam az akkor helyzetbe és ennek fényében reagálok rá. Lehet, ezt veszi úgy, mintha én jobban figyelnék rá, mint a többiek, pedig nem igaz, mindannyian ugyan úgy szeretjük őt!

Ebbe a szállóba már régóta visszajáró vendégek vagyunk, mert egyszer nagyon jól sikerült a kikapcsolódás, és ami bevált azon miért változtassunk. Az érdekesség az volt most, hogy nyílt egy party kellékes benne. Utána kérdeztem és azt mondták, hogy mostanában annyira megszaporodtak az ide szervezett lány- legénybúcsúk, hogy szükség nyílt egy olyan üzletre, ahol lánybúcsú kellékek árusításával foglalkoznak. Kicsit körbenéztem a boltban, ahol megdöbbentő árakat tapasztaltam, kicsit túlértékelt minden, bár az ittas elme nem sajnálja a pénzt, ha valami butaságról van szó, tehát biztos jövedelmező lehet.

Ezen a hosszú hétvégén is volt egy csapat nő, akik sorstársuk utolsó facér éjszakáját akarták emlékezetessé tenni. Mamám meg is jegyezte, hogy milyen hangos kis csitrikkel vagyunk most egy helyen, és ha még látná, milyen eszköztáruk van!

Az első este tettem egy nyugtató sétát a szállóban. Az egyik hölggyel futottam össze a folyosón, egyik kezében egy pohárpezsgő, másikban egy kis falat sajt, rajta egy olajbogyóval, ami pénisz formájú kis pálcikával volt átszúrva. Kíváncsiságom határtalan, ezért, rá kellet kérdeznem, hogy a szálló boltjából van-e az vicces formájú pálcika.

Nemleges választ kaptam. Furcsálltam, de amint hörpintett egyet a pohár pezsgőből közölte, hogy rendelték őket. Nem az első ilyen eset, szóval már van egy fix boltjuk ahol beszerzik a megfelelő dolgokat erre az eseményre. Sőt, hozzátette, hogy ide szállítatták, mert akkor összegben rendeltek lufikat és egyéb kiegészítőket, hogy ingyenes volt a kiszállítás. Ez az online bolt annyira megbízható és gyors, hogy már másnap kiszállították, amikor még ide se ért a társaság.

Kortyolt még egyet a poharából és táncolva tovább haladt. Én megköszöntem neki a kielégítő választ. Másnap a reggelinél böngésztem azt az oldalt, amiről értesültem. Épp a zavarba ejtő lánybúcsús kellékeket vizsgáltam, amikor a nagyom mögöttem felkiáltott: „Mennyi fallosz!” Zavarba jöttem, majd elmeséltem neki a tegnap estémet. Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel olcsóbbak ezek rendelve, mint a frissen nyitott földszinti boltban. Meglepő, hogy az internetes ár töredéke a boltinak, szóval ha szülinapra vagy egyéb alkalomra szükségem lesz valamire, tuti, hogy innen rendelek majd!

Nagyanyám megkért, hogy kicsit titokban, hogy böngéssze már ezeket a kacér termékeket, mert hát ő is volt fiatal lány és szerette az ilyen fajta humort. Hagytam, hogy élje ki magát, aztán remélem nem rendelt semmi pajzán dolgot!