A munkahelyemen mostanság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a főnökeim arra, hogy a csapat kicsit jobban összeszokjon az irodán kívül is. Éppen ezért szoktunk menni úgynevezett csapatépítőkre minden évszakban, a múltkori pedig különösen jól sikerült. Először is azért, mert a hotel, ahova mentünk elképesztő szép és igényes volt. A Bakonyban voltunk, és a hotel az erdőre nézett egy nagyon csendes kis helyen. Emiatt aludni például nagyon jól lehetett, konkrétan jobban tudtam ott pihenni, mint itthon. Most nem tudom hirtelen a szálloda nevét, de majd megkeresem nektek. A szuper hotel mellett persze a programok és a társaság is nagyon jó volt, rengeteg dolgot kiemelhetnék, azonban az egyik program, ami a legjobban sikerült az a selfie gép fotózkodás volt. Hallottatok már a selfie gépről? Ha nem, akkor elmagyarázom, mi is az.

Szóval igazából ez egy ilyen hordozható fotó automata szerűség, ami pár négyzetméteren elhelyezhető, és bizonyos hátterek előtt csinál fotót az emberekről, azonnal kinyomtatva a képeket. Mi is a selfiegep.hu csapatától rendeltük a céges buliba, és bizony nagyon bejött mindenkinek. Lehet, hogy most így nem hangzik valami nagy számnak, mivel fotózkodni akárki akárhol tud, de tényleg szuper dologról van szó. Na de mégis mitől olyan jó ez a dolog?

selfiegep.hu

Szerintem elsősorban azért, mert gyakorlatilag egy plusz programot ad egy buliba, mivel itt különféle eszközökkel lehet pózolni mindenféle hátterek előtt úgy, hogy a kitűnő minőségű képeket azonnal kézhez is kapod. Az alap fehér háttér mellett tehát kérhetők különböző színű és mintájú hátterek is, csak annyit érdemes azért tudni, hogy ezek kis pluszköltségbe kerülnek. Viszont a saját példámon tudom igazolni, hogy igazán megéri kicsit többet fizetni, mivel elképesztő jó képek készültek a mintás hátterekkel. Ha meg akarod nézni, pontosan milyen mintákról van szó, akkor nézz fel a selfiegep.hu oldalára, hamar meg fogod találni őket.

A selfie gépről magáról azt kell tudni, hogy elképesztő jó felbontású fotókat csinál, és emellett nagyon könnyű is kezelni. Bár ezzel azért sem lesz gond, mivel a selfiegep.hu csapata mindig kiküld egy munkatársat segíteni a gép kezelésében. Nekünk abban is segített a kedves kolléga, hogy hova érdemes tenni a gépet, mivel maga a hotel nagyterme nem volt valami hatalmas – de persze simán megoldottuk a problémát. Amint kitettük a fotósarkot, mindenki nagyon lelkes lett, és persze előjött belőlünk a nagy gyerek, és megállás nélkül csak hülyéskedtünk az eszközökkel, amiket mind a selfiegep.hu biztosított nekünk. Rengeteg fotó készült, mivel képzeljétek, nem volt semmiféle limit, mennyi fotót lőhetünk. Így egy adag képpel távoztunk a csapatépítésről, amiket pluszban megkaptunk digitális formátumban is. Ennek azért is örültünk, mert így a legjobban sikerült fényképeket fel is tehettük a közösségi oldalakra. Sőt, azt nem is mondtam, hogy nem csak állóképeket, hanem GIF-eket is lehet csinálni, ami plusz lehetőséget ad, hogy elengedjétek a fantáziátokat.

Ami az időt illeti, mi 6 órás intervallumra kértük, hogy kijöjjenek, de alapból lehet 4 vagy 8 órára is kérni a szolgáltatást. Illetve az se gond, ha esetleg megcsúsztok, és úgy érzitek, lenne még mit megörökíteni, ugyanis van mód az intervallum meghosszabbítására. Kérésre pedig rá tudnak nyomni logót, nevet, keretet és dátumot is a fotópapírokra, valamint arra is van mód, hogy a sztenderd fényképmérettől eltérő méretet is nyomtassanak a helyszínen. Egy szóval nagyon rugalmas a selfiegep.hu csapata, gyakorlatilag akármit meg tudtok beszélni velük, ha előre szóltok.

Én akkor nem tudtam, mennyibe került ez a szolgáltatás, de bevallom, hogy utána megnéztem a honlapon, és azt kell, hogy mondjam, meg voltam lepve, mármint pozitív értelemben. Ahhoz képest, hogy milyen magas minőségű szolgáltatást kínálnak, szerintem nem is vészes a díj, amit elkérnek érte. Alapvetően az ár attól függ, hogy 4, 6 vagy 8 órára bérlitek-e a selfie gépet, illetve azt fontos még megjegyezni, hogy Budapestre ingyenes a kiszállás, viszont vidékre van egy jelképesebb összeg, amelyet kilométerenként pluszban felszámolnak. Mindezeket megtaláljátok a selfiegep.hu oldalán, ha kicsit lejjebb mentek a bemutatkozó szövegeken túl. Egyébként itt a főoldalon azt is látjátok, hogy melyek azok a cégek, akik eddig a Selfie Gép csapatát választották. A főnököm utólag elmondta, hogy neki ez is sokat adott, mármint az, hogy látta, más nagy cégeknél is igénybe vették ezt a szolgáltatást. Mert nem csak kicsi vállalatokról van itt szó, hanem igazán nagy nevekről is. De nem lövöm le a nevüket, nézzétek meg inkább a weboldalukon!

Emellett pedig az is kiderült, hogy ha 8 órás bérlést vesztek igénybe, akkor ahhoz ajándékba jár fotóalbum, egyébként meg plusz költségért lehet kérni a kevesebb idejű bérléshez is. Nekünk ilyen nem volt, de biztosan nagyon jól jött volna, ha albumkáé is elvihettük volna a fotókat összeszedve.

Na de arról még nem számoltam be, hogyan működik a bérlés menete. Miután tájékozódtatok a weboldalon az alap infókról (meg persze az árakról), utána ki kell tölteni a lap alján található űrlapot. Ebben az űrlapban meg kell adni a nevedet, az email címedet, a telefonszámodat, az esemény dátumát és helyszínét, valamint lehet még egyéb üzenetet is írni hozzá, amennyiben szeretnétek. A selfiegep.hu-n írtak szerint minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolnak, és alapból több gép bérlése is lehetséges, mivel megvan rá a kapacitásuk. Tehát nagyon egyszerű felvenni velük a kapcsolatot, és a bérlés menete is gyorsan, stresszmentesen történik.

Viszont ha bármi kérdésetek akadna még, vagy jobban szeretitek telefonon megvitatni a részleteket, akkor a kapcsolat résznél minden elérhetőséget megtaláltok, köztük a telefonszámot is, amin kereshetitek őket. Ha pedig pedig nem tudjátok elképzelni, hogyan néz ki ez az egész gépezet, akkor a honlapon a galéria fül alatt egy adag képet találtok róla. Emellett még cikkek is vannak fent a selfiegep.hu-n, amik olyan témákat érintenek, mint az ideális esküvői szezon, majális, farsang és bálszezon. Mindezeket végigolvasva már biztos lehetsz benne, hogy gyakorlatilag bármilyen eseményre jól jöhet egy selfie gép.

Végül tehát nagyon jól sikerült a céges csapatépítés, amihez nagyban hozzájárult az utolsó esti buli, amin a főszerepé a selfie gép volt. Azóta is keringenek a képek köztünk arról az estéről, és többen is mondtuk a főnöknek, hogy lehetne még ilyen programot beiktatni akár az év közben tartandó bulikra.

Most már ti is kedvet kaptatok a selfie géphez? Esetleg van valami olyan nagyobb esemény a közeljövőben, amire jól jönne szerintetek valami kis plusz program-ötlet? Akkor nagyon tudom ajánlani a Selfie Gép csapatát, akikről mindent megtudhattok, ha felnéztek a selfiegep.hu oldalra. Ezen kívül viszont más közösségi platformokon is fent vannak, így Facebookon vagy Instagramon is megtaláljátok őket.