A hotelek csodálatos, átmeneti helyek, amik sokak számára nem rendelkeznek akkora többlet jelentőséggel, mint nekem. Nem is értem, hogy igazából mi az, ami ennyire megfog a hotelekben. Szögezzük le már az elején, hogy mikor hotelekről beszélek, én elsősorban nem az öt csillagos luxusszolgáltatásokra gondolok, ahol elképesztő bort fogsz kapni elképesztő árak mellett. Számomra az összes ilyen szálláshely, a megszokottból való kiszakadást jelenti.

Ez sok embernek egyet jelent a felesleges stresszel, hiszen szeretik azt, amit már megszoktak. Én azonban mindig az ilyen helyeken kapom a legjobb ötleteket arra mondjuk, hogy miket írjak. Ez pedig egy hihetetlen többlet, amit otthon sehogy sem tudnék mesterségesen rekonstruálni. Az utazásaim többségében az szokott a legizgalmasabb rész lenni, hogy milyen lesz a hotel, ahol megszállok. Persze már voltak rossz élményeim is, de ezek kisebbségben maradtak.

Ezért is volt egyértelmű, hogy mikor eszembe jutott a bt. alapítás lehetősége, az első gondolatom az volt, hogy egy hotelekkel foglalkozó céget alapítanék. Nagyon zöldfülű voltam azonban az egész témához, ezért nem is tudom mi lett volna velem, ha nem találok rá a Topcégalapítás oldalára. Egyszerű netes keresés során kaptam meg a találatok között első helyen. Emiatt bizalmat szavaztam neki, amit nem bántam meg egy percig sem.

Persze a bizalmat nem kell vakon megadni nekik, mivel már az oldal kinézete is azt sugallja, hogy ez egy igényes és jól megtervezett hely. Sokan ezen is spórolni próbálnak, én azonban nagyon értékeltem, hogy belerakták ezt a pluszt is. Az oldal menürendszere nagyon jól van kitalálva, mivel pár kattintás segítségével már az engem érdeklő helyen találtam magamat, ami a bt. alapítás volt.

Bizony, azért reméltem, hogy a szép kinézeten kívül, érdemi információt is tudnak biztosítani arról, hogy milyen szolgáltatást ajánlanak nekünk. Ezt maximálisan teljesítették. A bt. alapítás részlegen, már rögtön megnézhetjük azt, hogy milyen különböző csomagokból választhatunk. A csomagok részletei és feltételei, mind jól láthatóan fel vannak sorolva, tehát, nem akarnak semmivel félrevezetni, vagy átverni minket. Ez pedig kinek nem lenne szimpatikus?

Főleg azért szokott mindig szörnyű lenni az ilyen ügyintézés számomra, mert sosincs időm átnézni azt, hogy milyen ajánlataik vannak. Így azonban, hogy online, a székem kényelméből tudtam tájékozódni a bt. alapítás szolgáltatásukról, egyáltalán nem kellett attól tartanom, hogy csak egy okos ügyintéző próbál átverni engem azért, hogy jutalékot kapjon a hónap végén.

Pedig a csomagok nagyrészt valóban hihetetlenek voltak. A bt. alapítás ingyen is kivitelezhető volt, persze csak abban az esetben, ha a székhelyszolgáltatást is igénybe veszünk náluk. Ez számomra nem volt egy komoly ellenérv, sőt, még örültem is neki, hogy akkor már ezt is el tudom rendezni egy helyen. Megnéztem, hogy a székhelyszolgáltatás is milyen helyeken érhető el náluk és nagyon tetszett mindegyik, amit felajánlottak. Pont azt a precizitást és minőséget tükrözték, amit idáig megszokhattam a Topcégalapítástól. Mindez azonban teljesen összeborulhatott volna, ha az ügyintézés nem ment volna hasonlóan gördülékenyen. De szerencsére nem volt gond. A telefont szinte azonnal felvették és később sem volt soha bajom a velük történő kapcsolattartással. Maximálisan meg voltam elégedve a Topcégalapítás szolgáltatásával. Azóta is jó szívvel ajánlom azoknak a barátaimnak, akik a bt. alapításon gondolkoznak. Egyszerűen nincs mit veszteni, ha őket választjuk.