Előző hétvégén elutaztunk a férjemmel három napra. Hogy teljesen pontosan fogalmazzak, egy két éjszaka, három napos wellness kiruccanásra mentünk el, amolyan elő Valentin napi ajándék gyanánt. Jó volt kicsit kikapcsolódni és otthon hagyni a mindennapi gondjainkat néhány napra és átadni magunkat a lazításnak és a romantikának.

Nem kettesben voltunk, hanem velünk jött egy baráti házaspár is, így velük is szerveztünk néhány programot. Alapvetően a férjem ötlete volt ez az elutazás, engem lepett meg vele, de mikor elújságolta ezt a tervét az egyik kollégájának, Bálintnak, aki egyébként az egyik legjobb barátja is, Bálint rákérdezett, hogy mit szólnánk ahhoz, ha ők is jönnének. A férjem pedig igent mondott rá.

Nem mondom, lehet, hogy talán még jobban alakult volna a hétvége akkor, ha csak ketten lettünk volna és nem ismertünk volna senkit a szállodában, de végül is nem alakultak rosszul a dolgok. Jó kapcsolatban vagyok Bálint feleségével, Sacival, így amíg a férfiak a munkájukról és egyéb, ehhez kapcsolódó dolgokról beszélgettek, mint például a tartós bérlet, addig mi nők inkább olyan dolgokról beszélgettünk, amik minket érdekelnek. Az étkezések során kibeszéltük Sacival a gyerekeinket és úgy alapvetően a gyereknevelés témakörét, no meg azt is, hogy milyen nehézségekkel jár az, ha az ember egyszerre dolgozó nő, anya és feleség is. Örültem, mert a dolgok nagy részében elég komolyan egyetértettünk, így ezek a beszélgetések még jobban megkedveltették velem Sacit.

Persze a hétvégének nem minden percét töltöttük együtt Bálintékkal. Sok időt töltöttünk a szobában is, kettesben a férjemmel, ahol sokat beszélgettünk és romantikáztunk. Olyanok voltunk, mint a kapcsolatunk elején, amikor még fiatalok voltunk és szerelemtől lángoltunk. Lassan már tizenöt éve együtt vagyunk, amiből tizenkettőt házasokként töltöttünk, ráadásul van két gyerekünk is, így sajnos nagyon kevés időnk jut egymásra, arról nem is beszélve, hogy kettesben szinte sosem vagyunk. Ezen a hétvégén anyukám vigyázott a fiúkra, és állítása szerint kifejezetten jól viselkedtek, szóval remélhetőleg a későbbiekben is bevállalja majd őket néha, hogy Laci és én kettesben lehessünk.