Amikor még friss házasok voltunk Patrikkal, mi is elmentünk egy-egy jobb hotelbe kikapcsolódás gyanánt. Bár mostanában már egyáltalán nem járunk, azért megértem azokat is, akik továbbra is ezt a módszert választják a pihenésre. Amikor kivesztek egy szobát terasszal és szép kilátással, ágyba hozzák nektek a reggelit, valamint más végzi el helyettetek a takarítást és egyéb feladatokat, az rendkívül kellemes és gondtalan időtöltést eredményezhet. Emlékszem, régebben mi is imádtunk ellátogatni Magyarországnak azon szegleteibe, ahol még nem jártunk korábban, és kiélvezni mind a természet, mind a luxushotelek nyújtotta lehetőségeket.

Az utóbbi években azonban ez szépen lassan megváltozott. Nem tudom, mi lehetett a kiváltó ok – talán ráuntunk a hotelekben töltött hétvégékre -, de egyszer csak abbamaradt ez a szokás. Elkezdtünk valami más után kutatni, mert azt tudtuk, hogy nem szeretnénk lemondani a közös, pihentető programokról. A “közös” szón van a hangsúly, ugyanis számunkra nagyon fontos az, hogy ne hidegüljünk el egymástól, és ebben óriási szerepet játszik az együtt töltött minőségi idő. Esténként a munka után is mindig ügyelünk arra, hogy közösen tudjunk vacsorázni, és közben vagy utána megbeszéljük a napi történéseket, illetve segítünk egymásnak, amiben csak tudunk. A mondás úgy tartja, hogy a jó házasságon folyamatosan dolgozni kell, és mi hiszünk is ebben.

Végül megtaláltuk a tökéletes közös programot: a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalon található páros thai masszázst, amit a Karma Thai masszázs nevű budapesti szalonban lehet igénybe venni. A 10 évnél is több tapasztalattal rendelkező profi masszőrök, és a szépen berendezett és feldíszített hely garantáltan autentikus élményt nyújt, amelynek végén egyrészt jó érzéssel távozunk, másrészt pedig még napokig élvezhetjük a testünkre gyakorolt jótékony hatást. Stresszoldó funkciója mellett még rengeteg más előnye is van egy thai masszázsnak, melyekről érdemes a weboldalon tájékozódni. Már csak azért is érdemes felnézni oda, mert szinte biztos vagyok benne, hogy nektek is hamar elnyeri a tetszéseteket, és ki akarjátok majd próbálni valamelyik masszázst a kínálatukból.

A páros masszázs csodákra képes

Ha érdekel titeket a legjobb helyszín a közös pihenésre, mindenképp nézzétek meg a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalt! Patrikkal mi már teljesen átszoktunk arra, hogy a hotelek helyett itt töltsünk el egy pár órát a fárasztóbb munkahetek után. Nagyszerű élményt nyújt, és még annál is jobb, mintha hagyományos, egyszemélyes masszázson vennél részt – pedig biztosíthatok mindenkit arról, hogy a Karmánál az összes masszázs isteni jó.

Mégis a páros a kedvencünk, mondom is, hogy miért. Ennél a típusnál a párotokkal (vagy baráttal, rokonnal, bárkivel) együtt élvezhetitek ugyanazt a masszázst szinkronban, egy dupla ágyas szobában. Legyen az akár száraz, akár olajos, mindenképp remek élmény lesz, amit egyszerre élhettek át. Az olyan hosszú távú jótékony hatásairól már nem is beszélve, mint például a vérnyomás csökkentése és az immunrendszer erősítése. Minden alkalommal úgy érzem, mintha egy megújult emberként távoznék, aki sokkal egészségesebb és kiegyensúlyozottabb, mint azelőtt. A párommal rendszeresen járunk, és azóta a stressz-szintem is gyakorlatilag lenullázódott, pedig a munkában és a magánéletben is rengeteg olyan faktor van, ami azelőtt egy csapásra felidegesített, vagy ami miatt napokig szorongtam. Ennyit számít az, ha az ember thai masszázson vesz részt.

Talán nem ér titeket meglepetésként, ha elárulom, hogy mi már az összes páros masszázs lehetőséget végigpróbáltuk, ami a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs-on megtalálható. Magán a 90 perces masszázson kívül ugyanis lehetőség van különböző csomagok közül is választani, amivel a felejthetetlen élmény még teljesebbé válik. Az egyik ilyen a Luxus Csomag, ami egyébként Patrikkal a mi személyes kedvencünk. A 90 perc masszázs után itt kapunk még fél óra pihenőidőt, amit egy VIP szobában tölthetünk el teljes nyugalomban, rózsaszirmokkal körülvéve. A csomaghoz jár még egy finom prémium pezsgő, valamint egy csokiszökőkút eperrel. Mi ez, ha nem maga a Mennyország??

Van még lehetőség a Kényeztető Csomag kiválasztására is, ahol csokiszökőkút és rózsaszirmok helyett egy csodálatos gyümölcskosár vár a pihenőidőben – ez a luxus csomagnál valamennyivel olcsóbb, és ideális választás lehet azoknak, akik nem szerelmespárként érkeznek. Van még ezeken kívül egy Csajos nap csúcspontja elnevezésű csomag is, ahol szintén csokiszökőkút várja a vendégeket a pezsgő mellett. Egyébként nem kell párban érkeznetek ahhoz, hogy egy kis luxusban lehessen részetek a masszázs befejeztével, hiszen a tradicionális thai masszázs után mindenképp meg lesztek kínálva gyógyteával, hogy az élmény teljes legyen.